Carol Parc Hotel aduce Romania in topul destinatiilor de lux din lume

Data publicarii: 12-05-2008 | Turism

Carol Parc Hotel a adus Romania in clasamentul destinatiilor de lux! Topul Hot List, unde apare si tara noastra in acest an, include cele mai noi si exclusiviste hoteluri, restaurante, spa-uri si cluburi din intreaga lume. Clasamentul este intocmit de o prestigioasa revista britanica de turism.

Topul Hot List 2008 include 136 de hoteluri, 105 restaurante, 28 de cluburi de noapte si 76 de spa-uri. Design-ul constructiilor, diversitatea ofertei si calitatea serviciilor sunt principalele elemente in functie de care este realizat clasamentul.

Editia din acest an include in premiera o locatie de lux din Romania - Carol Parc Hotel din Bucuresti. Constructia a fost inaugurata in septembrie anul trecut si este unicul hotel din Romania de genul small luxury hotel. Aflat in zona parcului Carol din Bucuresti, hotelul are 19 camere, un restaurant - Poem si un Piano Bar. Carol Parc Hotel a fost desemnat de Uniunea Arhitectilor din Romania cel mai bun proiect de restaurare din 2007 si a fost nominalizat "Cel mai bun proiect de dezvoltare hoteliera in 2007" la premiile SEE Real Estate.

Locatia din Bucuresti se afla acum in topul destinatiilor turistice alaturi de cele mai luxoase hoteluri din intreaga lume.

The Money Channel